The KULAK Posse on line

Iedereen heeft zo wel zijn vriendenkringen en heden ten dage hebben wel meerdere vriendenkringen iets wat voor een website moet doorgaan. Awel, onze posse, onstaan en gegroeid binnen de historische opleiding aan de Kulak en later verdergezet in Leuven, heeft er ook één. En wat voor één, uw dienaar had het niet beter kunnen doen en stelt met vreugde vast dat er binnen de posse nog mensen met informatica-talenten zitten. Al had deze meester al langer in de mot dat ‘his baldness’ een uitstekende padawan was.
De website zelve zit vanzelfsprekend vol met insiders, maar de mondhoeken van een buitenstaander zullen ook wel hemelwaarts krullen bij een aantal foto’s en hilarische woordspelingen. Omdat deze website gemaakt is in het kader van het vak Gegevensverwerking in het historisch-filologisch onderzoek ofte Dreamweaver voor de Letteren moet ik natuurlijk even vermelden dat de code redelijk lekker zit, al is prof. Truyen halfslachtig in zijn combinatie van CSS en Table’s (waarom onderwijst Fredje nog steeds geen DIV’s ?).
Een deftige site met andere woorden, al deed hij me in eerste instantie denken aan de website van wat belgicistisch gespuis. De kleurkeuze (Zwart-Geel-Rood ?) en de specifieke volgorde ervan stroken nu niet meteen met de ideëen van een aantal possemembers… Alhoewel het misschien als een compromis kan gezien worden tussen de commi-bastards en de zwartgelen.
In ieder geval: puike prestatie Jurjinho !
Al dit moois is natuurlijk hier terug te vinden.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.