Blogspreading

Bloggen is een interessant fenomeen, het neemt dagelijks uitbreiding en kent een gelijktijdig verval. Het merendeel van de blogs, en dan zeker de Skynet, Blogger en recent ook MSN-blogs, omhelzen vaak niet meer dan een hallo-postje en in het beste geval nog een postje dat ze er mee ophouden omdat er niemand reageert op hun “Hoi iedereen, ik ben er ook eens mee begonnen. Jeuuuuuj !”. Soit, ik heb lang geaarzeld om er indertijd mee te beginnen, maar ik ben er zo’n 5 maanden geleden mee begonnen en ik heb er nog geen second spijt van. Voor mij is het wel geen dagelijks fenomeen, maar eerder iets van mijn gedacht zeggen wanneer ik er goesting in heb … vooral da laatste 😉
Maar daar ging ik het eigenlijk niet over hebben, ik ging het hebben over inspiratiebronnen, motivatie’s en eigenlijk zeer specifiek het verspreiden van het blogvirus. Zelf ben ik indertijd aangestoken door Kristof en Siegfried. Als goede geinfecteerde heb ik het virus mooi verspreid onder vrienden en zo volgde mijn goede vriendin Sita al snel met haar fantastische weblog. Recent kwam daar ook nog vriend-collega Teis bij met zijn nihilistische blogspot over o.m. Camus en de leegheid van het bestaan. Mijn laatste besmetting is weer een historicus (thans journalist), mijn eeuwige preses Tijl die op The Church of the Holy Spook nogal fel van wal is gestoken. Goe bezig zou ik zo zeggen en hou het vol, maar TD kennende zal dat geen probleem zijn ! (we kijken al uit naar verslagen van de zomertournee van Paddy Murphy’s Wife).

1 reactie

  1. Mocht die tournee er nu eens zijn, met plezier 😉 Met een beetje geluk in de nabije toekomst wel de foto’s van onze “fotoshoot”. Nooit meer lachen als een of ander blond wicht zegt dat model staan toch niet simpel is.

    Groeten,
    TD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.