Restricted to Kulakkers …

Dit is een post die enkel grappig kan zijn voor de mensen die de mensen waarover sprake kennen… mijn excuses aan de anderen ­čśë

Wat men allemaal niet te weten komt als men tijdens een avond vol verveling eens gaat googlen op de namen van de posse.
Het mag verbazen dat er van Servo, Tijl en mezelve niets terug te vinden is op de ‘purple side’ van het net of je zou eerder moeten zoeken naar onze artiestennamen Micky Meat, Jimmy Jizzball en Lorenzo Lovegun.
Bij een saaie lurre als Henne komen we enkel te weten dat hij een inventaris gemaakt heeft van de archieven van de Jezu├»etencolleges te Ieper, Kortrijk en Oudenaarde (1584-1773), en van ontvanger Le Maitre na de opheffing (1773-1787) : met inbegrip van de archieven (1084-1698) van de ge├»ncorporeerde abdij van Merkem, de priorij van Niepkerke en de lazarij van Oudenaarde *geeeeeeeeeuw* Derweduwen had al in zijn jeugd das f├╝hrerprinzip te pakken, toen stond hij aan het hoofd van de sturmabteilung Sint-Barbara. Van Berre komen we te weten dat hij in 1999 gratis ende voor niets gedichtjes voorlas in CC Marke, tjah wie zou er daar nu voor willen betalen, al een geluk dat er nog een receptie gratis was…
Maar het meest onluisterend zijn de jeugdige pagina’s van Hanneman, Rigole en VHB.

Van VHB komen we o.m. te weten dat hij graag ‘Wie is het’ speelt (al zal het wel eerder de ‘Wie is het: mijn vrienden’-special edition zijn, ongemeen spannend) en Jommeke leest (vanwaar ook de inspiratie voor zijn nieuwste kapsel).
Hannes laat ons weten dat hij een gevoelig manneke is (kwestie van mogelijke opvolgers van Joske te verleiden). Dat J├╝rgen ook al eens zijn vrouwelijke kant per ongeluk uitspeelt kwamen we hier al te weten, maar dat hij ondertussen ook al een nieuwe vriendin heeft is groot nieuws. Al moet hij ze wel nog bewerken voor we ze te zien krijgen.

6 Reacties

  1. PS Mathias Vanhaverbeke: ik heb vorig jaar aan dat manneke les gegeven in Koekelare en inderdaad hij heeft in de Nederlandse les een spreekbeurt over Jommeke gegeven.

  2. Als je deftig had gegoogled dan zou je ongetwijfeld ook bij mijn inventaris van de Sint-Jacobskerk te Leuven, bij mijn resultaten op het basketbalveld en bij mijn vorig leven als volbloed scoutie terechtgekomen zijn. Afijn, niet iedereen kan even goed overweg met het www.

  3. Hahahaha, inderdaad Hendrik … maar ik had nu ook niet de bedoeling volledigheid na te streven, maar eerder onfijnzinning uit de hoek te komen.
    Trouwens, wat hendrik met deftig googlen bedoelt is zoeken op callewier.hendrik en niet alleen op hendrik.callewier , maar dat lijkt me nu ook wel een evidentie ­čśë

  4. Ben ik verkeerd of heb ik nog ne Cobbaert ontdekt in Belgi├ź?!
    Zeker familie h├Ę, ookal heb ik nog nooit over nen Tom gehoord…

  5. Je ben zeker niet verkeerd Sarah … maareuhm een Cobbaert ontdekken in Belgi├ź is niet zo moeilijk, zeker in West-Vlaanderen tussen Brugge en Oostende zijn wij zo ongeveer een halve plaag ­čśë

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.