Sjokla, yeah !

Wekenlang stond ik ’s morgens verweesd tussen al mijn koffie-slurpende collega’s aan de receptie te keuvelen. Bij uitzondering met een glas droog water, maar meestal gewoon droog… Daar kwam deze morgen verandering in, vorige week kwam ik tot de lumineuze ingeving dat ik mijn sjokla-obsessie evengoed op het werk kan importeren. Vanaf deze morgen pendel ik steeds met mijn thermos naar het ADVN. Warme welk en daar mengen met wa sjokla-poeder en nu sta ik gezellig mee slurpend aan den receptie-toog. Kuddegeest, my ass 😉 … Als ik met tijd eens de gepaste sjokla vind, vliegt de Nesquik terug de kast in en maak ik mijn sjoklamelk werfs-gewijs.

In mijn hoofd >>> Oi va Voi – Refugee

2 Reacties

  1. Bedoel je met sjokla chocolademelk? Als dat zo is, een recept: pure cacao, vermengen met griessuiker (naar smaak) in een kopje, ondertussen staat de melk op, je doet wat van de bijna kokende melk in dat kopje, roert goed door zodat er geen klonters zijn en giet dan de geconcentreerde hoeveelheid bij de melk. Roeren en klaar is kees! Heb als kind veel gesnoept van dit zelfgemaakte concentraat.

  2. Met sjokla (chocolade, maar dan iets platter gezegd) bedoel ik idd chocolade-melk … enneuh bedankt voor het recept. Kzal het bijtijds es uitproberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.