Foto's ?

Vrienden, familie en collega’s die ongeduldig zitten te wachten op de honderden foto’s van het jubileum, de 10-jarigenviering en de OZ-cantus …
nog een klein klein beetje geduld. Van zodra ik terug in Gent ben, vanavond of morgenvoormiddag, zet ik ze in het juiste formaat en gooi ik ze online. Dan zullen ze hier terug te vinden zijn. Misschien nog even benadrukken dat de online foto’s van gereduceerde kwaliteit zijn. Als je ze wil laten afmaken bij Spector, het Kruidvat or whatever … vraag dan de originelen (van fotokwaliteit) aan mij en die bezorg ik je met veel plezier (collega’s via Appleshare). Ciao 😉

2 Reacties

  1. Tom Tom,
    Ik zal je morgen een paar lappen rond uw oren geven als je op het werk komt. Sinds zaterdagavond heb ik misschien al 20 keer op uw site geweest … maar wat blijkt, nog altijd noppes. Gisterenmorgen dacht ik “Nog effe geduld … vanavond, ten laatste morgenvroeg… maar niks, njet, nada” Kom aan jong alles geven en een klein efforeke doen.
    Groetjes en tot morgen,
    Kris

  2. Allé bedankt om zoveel langs te komen Kris, maar de volgende keer zal het zeker niet tevergeefs zijn … want ze staan er nu mooi op te blinken.
    Voor de rest staan de foto’s van de cantus ook on line, met die van het jubileum ga ik nog wat wachten (ik probeer die van Stephanie nog te bemachtigen).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.