Diepe stilte

Als er sommige van mijn bezoekers zich afvragen hoe het komt dat ik mij nu al 5 dagen in diepe stilte hul (op deze blog toch, ik blijf nog steeds actief commentariër op andere blogs), dan volgt hier een korte en simpele uitleg. Mijn reden is tweeledig:
enerzijds heb ik een zotte week achter de rug (veel werken en veel zuipen), waardoor ik ’s avonds geen tijd had om aan mijn blogje te werken (en ik doe het graag goed, dus ik maak er mij niet vanaf in 5 minuten) … anderzijds heb ik het beetje tijd dat ik wel nog over had gebruikt om wat rond te zoeken achter nieuwe blog-software. Blogger was fijn om die eerste maand mee te beginnen, maar een mens evolueren. Dus nu es overstappen naar iets degelijkers. Wschl zal het iets à la Movable Type of Pivot worden, omdat ik nog geen zin om mij meteen in de wereld van de db’s te gooien. Ik wil nieuwe software om er meer vat op te hebben, en van db’s ken ik nu eenmaal bitterweinig (behalve om phpbb’s op te zetten ;)). Allé ja, greetings en tot in den draai ! U mag mij binnen een paar dagen back in full force verwachten …

5 Reacties

  1. 🙂 wel ja wordpress shall it be … geïnstalleerd is ie al en vanavond ga ik es in gang schieten om de installatie wat verder te zetten (styles enzo).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.