Daar waar het begin ligt …

Het moest er ooit eens van komen, mijn eigen weblog. Als één op vier van de internetgebruikers dagelijks webblogs bezoekt, als blog hét woord van het jaar is, en al meermaals het internet-fenomeen van 2004 … dan wordt het ook eens tijd dat ik daar zelf eens mee begin. Ik heb er lang over nagedacht, getwijfeld of ik iets zinnigs te zeggen heb om regelmatig (ik weiger mij vast te pinnen op het ‘dagelijkse’) te posten. Gezocht naar exclusieve onderwerpen en originele invalshoeken, maar telkens terugvallend op een basis-idee van het bloggen: a stream of thoughts put together and published on a regular basis. Sommigen zullen hier mijn soms gevoelige, soms sarcastische zelf terugvinden, anderen zullen vooral mijn uitgesproken politieke opinie’s doorworstelen en nog anderen zullen zich misschien aangesproken voelen door mijn film/muziek/kunst-smaak. Mijn verwachtingen over bezoekers zijn zero, mijn ambitie om er toch iets van te maken is in ieder geval minder nihilistisch, anders was ik er niet mee begonnen. Soit, we zijn hier nu gekomen aan daar waar het begin ligt … het begin van TomC’s weblog.

4 Reacties

 1. Welkom in de blogosfeer. En met het bezoekersaantal kan het alleen maar de hoogte ingaan, alles is veel voor wie niet veel verwacht en zoiets groeit ook. Mijn belangstelling is er alvast, West-Vlaanderen is weer een blog rijker.
  Siegfried – SBlog.be

 2. @Siegfried: En ik die dacht dat alleen Antwerpenaren chauvinistisch waren…
  @Tom: Heb jouw blog net ontdekt, en hij leest erg vlot. Ik kom alvast terug!

 3. @ alle 3: bedankt voor het bezoek en de belangstelling
  @ kristof: met hetzelfde plezier als ik uw blog telkens lees (and that’s a good thing)
  @ zeveraar: ik zou niet durven beweren dat west-vlamingen minder chauvinistisch zijn dan antwerpenaars, we zijn gewoon iets realistischer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.