Driekoningengesprekken

Vrienden,

Mag ik jullie bij deze uitnodigen op de 8ste Driekoningengesprekken vanhet ADVN. Voor de onwetenden, dat is waar ik als archivaris werk.

Deze gaat door op maandag 28 januari 2008 om 19u in Den Yzer(Vlaanderenstraat 117) in Gent. Ik neem even de officiële uitnodiging over:

DriekoningenDe formule van de gesprekken is inmiddels een vertrouwd gegeven: een paar bekende en vlotte sprekers lanceren hun visie, hun analyses en reflecties. Kortom, hun verhaal. En nadien treden zij in gesprek met de aanwezige “cafébezoekers”, met u dus. De sérieux van de gesprekken is natuurlijk een heilig principe. Maar verder is het gesprek vrij. En dat mag ook wel eens. Want verbaal zijn wij Vlamingen beslist niet de sterkste natie?

Het thema van de gesprekken 2008 is “De staat van het vaderland”. De inleidende gesprekken worden gebracht door Ludo Abicht en Luc Devoldere.

Wij zijn ervan overtuigd dat u graag zult deelnemen aan de gesprekken 2008. Misschien omdat dit ook voor u reeds een zekere traditie vormt. Of misschien omdat u het gebeuren voor het eerst wil meemaken. Tijdig inschrijven -voor 24 januari 2008 aanstaande- is noodzakelijk. Wij moeten immers op tijd de nodige afspraken maken met de uitbater van Den Yzer. De toegang is gratis. Dat is ook het geval voor de consumpties (voor wie het matig houdt…).

2 Reacties

  1. Goeiedag.

    Zelf (nog) niet actief bij de studentenwerking van N-VA, maar toch zou ik graag naar de Driekoningengesprekken van het ADVN komen, als dit nog mogelijk is natuurlijk

    groeten
    Michiel

  2. Pingback: Peter's Blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.