hosting & support

ArchivA | Tom Cobbaert levert professionele hosting en gepersonaliseerde support voor open source webapplicaties op maat van erfgoedorganisaties, verenigingen en kleine ondernemingen.

Formules

WordPress

Omeka

Open Journal Systems

AtoM

MediaWiki

Partners

priorweb_logo
Priorweb is onze Belgische hostingpartner voor het merendeel van onze online projecten. Sinds 2004 maken we tot onze grote tevredenheid gebruik van de diensten van Priorweb. Doorheen de jaren zijn ze niet alleen kwaliteitsvol en betrouwbaar gebleken, ook hun openheid om samen tot de beste oplossing te komen kan op onze goedkeuring rekenen. Dat Priorweb voor hun technische omgeving opteert voor 100% groene energie en quasi volledig paperless werkt, staan ze nog een extra streepje voor.
Meer info: website Priorweb

inzake_atomis
Inzake is een uit de hand gelopen hobby van archivaris Filip Boudrez om oplossingsgericht “aan te tonen dat technisch kan wat functioneel nodig is”. Vanuit die filosofie ontwikkelde hij onder meer de bekende RecordsManagementTool en de KlasseerTool. Samen met Roeland Verhaert werd ook Atomis in het leven geroepen. Atomis is een clienttool voor AtoM en een uitstekende oplossing voor het eenvoudig en snel importeren van archiefbeschrijvingen en het automatiseren van een aantal beheerstaken. ArchivA hanteert Atomis in de projecten waar voor AtoM geopteerd wordt en adviseert bij de verdere ontwikkeling van de tool en aanvullende modules voor AtoM.
Meer info: website Inzake